رزرو هتل

معرفي هتل هاي ايران و آشناي با سايت هاي رزرو هتل

سرو غذا در رستوران به روش انگليسي - English Style Service

روش انگليسي سرو غذا در رستوران ها و يا هتل ها مخصوص اتاق هاي VIP ميباشد: اتاق VIP هتل هتل استقلال تهران و هتل آزادي تهران. ممكن است شما هم ديده باشيد كه برخي از رستوران ها داراي اتاق هاي  مخصوص باشند كه تنها يك ميز در ان قرار داده شده است . همچنين اين نوع سرو در خانه هاي شخصي نيز انجام ميگيرد و براي مناسب هاي بسيار خاص ميباشد كه ميهمانان تمايل دارند تا از حداكثر فضاي شخصي استفاده نمايند . در اين روش عذا ها به صورت سرو سده در بشقاب و يا بسقاب هاي گرم از آشپزخانه براي ميهماندار آورده شده و ميهماندار بشقاب هاي غذا را در نزديكي ميهمانان قرار ميدهد . در اين مقاله سعي شده است تا مزايا و معايب استفاده از اين روش و همچنين اصول پايه ايي اين سرويس را براي شما توضيح دهم

همانطور كه عنوان  شد سرويس به روش انگليسي معمولا در يك اتاق در بسته ارائه ميشود كه ميتواند در رستوران بوده و يا در خانه خود شخص باشد و براي مناسب هاي بسيار خاص ميباشد.

b2ap3_thumbnail_private-home.png

نوع چينش ميز در روش سرويس دهي انگليسي در رستوران  :

چينش استانداردي براي اين روش در هيچ كتابي موجود نيست و يا لااقل من نديدم اما اساتيد متفق القول هستند كه نوع چينش ميز بسيار شبيه چينش فرانسوي با يك تفاوت ميباشد كه استكان چاي و نلبكي نيز بايد بر روي ميز قرار داشته باشد

  b2ap3_thumbnail_tableset2.png
 

b2ap3_thumbnail_tableset.png

همچنين نام ميهمان رزرو كننده بر روي كاغذي نوشته شده و بر روي ميز قرار داده ميشود .

در اين روش كارد و قاشق ها در سمت راست بشقاب و چنگال ها در سمت بشقاب قرار داده ميشود .

ليوان هاي آب انگور در سمت چپ ليوان آب قرار داده شده و فنجان قهوه و يا چاي در زمان سرو آن براي ميهماندار آورده ميشود .

 در صورتي كه ميهمانان از بشقاب مربوط به پيش غذا استفاده نمايند بشقاب چايگزين غذاي اصلي ميبايد از قبل گرم شده باشد.

محسنات و معايب استفاده از روش سرو انگليسي:

روش سرويس انگليسي براي مناسب هاي خاص همانند خواستگاري يك زوج بسيار مناسب ميباشد .

در اين روش ميبايد يك ميهماندار اختصاصي به ميز سرويس دهد و وي ميبايد كار زيادي را متحمل شود .

زمان در اين سرويس حداكثر است چرا كه شخص ميهماندار داراي كمكي نميباشد اما با اين حال همچنان از سرويس روسي سريع تر است

فرآيند سرويس دهي به روش انگليسي :

  • نوع و ماهيت سرويس دهي در اين روش كمي متفاوت تر از ساير روش هاي سرو غذا است كه در ادامه آن را مطالعه مينماييم .
  • در هنگام ورود ميهمان ميبايد سرويس غذاي اوليه اماده باشد و بلافصله چيده شود اين سرويس ميتواند شامل نوشيدني و نان و كره باشد
  • غذا ها در بشقاب هاي گرم شده بر روي يك سيني بزرگ تا كنار ميز آورده شده و بر روي پايه سيار قرار داده ميشود سپس شخص ميهماندار ميز براي هركدام از ميهمانان

 b2ap3_thumbnail_carer.png

  • ممكن است در اين روش سياست رستوران بر اين باشد كه غذاهايي همچون سبزيجات در بشقاب را از قبل چينش نمايند و سپس به عنوان مثال گوشت ها پس از پخته شدن در كنار سبزيجات بر روي بشقاب قرار گيرد كه اين مهم وظيفه ميهماندار ميز ميباشد . دقت بفرماييد كه گرم بودن غذا اصلي ترين نكته در سرويس دهي به روش انگليسي است
  • تمامي سس ها كنار بشقاب ها قرار ميگرد و دقت كنيد كه سبزيجات ميبايد توسط خود ميهمانان به بشقاب ها منتقل شود
  • ليوان ها ميبايد دائما با آب و يخ توسط پيشخدمت پر شود اما اگر نان سفارش داده نشده بود نيازي به قرار دادن نان بر روي ميز نيست
  • سوپ ميتواند توسط خود ميهمان از كشيده شود و يا توسط ميهماندار ميز اما بايد از ميهمان پرسيده شود كه زماني براي وي حجم آن كافي است .  همچنين سالادو شكر كافي براي چاي و يا قهوه نير توسط خود ميهمانان سرو ميشود . بدين ترتيب كه ميهماندار ظرف بزرگ سالاد را كنار ميهمانان قرار ميدهد و خود ايشان اقدام به كشيدن موارد ذكر شده مينمايند .
  • در روش انگليسي ليدر ميز (شخصي كه ديگران را دعوت نموده است ) آخرين شخصي است كه براي وي غذا كشيده ميشود .
  • در روش انگليسي ممكن است بنا به درخواست ميزبان (ليدر ميز) غذاي اصلي در كنار وي قرار داده شود تا خود وي اقدام به تقسيم بشقاب ها بين سايرين بنمايد . فكر ميكنم اين يك روش سنتي در انگلستان باشد

 ش


برچسب: هتل، رزرو هتل،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۲:۵۵:۳۷ توسط:وب سازان نوين ايده موضوع: